19/04/2024

No estem quiets. Sempre s’estan fent obres que a vegades s’encerten i a vegades fins que s’acaben donen molt mal de cap. Dos exemples ordenats son els següents:

Carrer de Consell de Cent cantonada carrer Girona. Eixample. Barcelona

El carrer Consell de Cent ha patit una transformació quasi integral des del carrer Tarragona fins el Passeig de Sant Joan. El que va ser un carrer obert al trànsit, ha esdevingut un espai quasi amable pels vianants. Quasi, ja que els camions i furgonetes de càrrega formen part del paissatge. Ara, en quan aquests desapareixen, la tranquil.litat guanya protagonisme.

L’altre cara de la moneda son les obres “faraòniques”, per exemple, l’enèsima transformació de la Plaça de Les Glòries. S’han proposat portar el tramvia on hi havia l’antiga anella i tenen un embolic de vies, tanques, forats i gent treballant que fa por. La data màxima es Setembre de 2024. La veritat, vist com està tot, no se jo si fer cas a aquesta data (de fet les dates no es compleixen mai)

Back To Top