Obrim els carrers de Barcelona

Carrer Aragó. Dia Sense Cotxes

8 de març de 2020

L’Ajuntament de la ciutat de Barcelona, ha ampliat els carrers que, un cop al mes, és tanquen al trànsit rodat motoritzat. Aquesta vegada li ha tocat el torn al carrer Aragó, des de l’Avinguda Meridiana fins al carrer Tarragona, una mica de més de 4,5 quilòmetres totalment a disposició de la gent.

Carrer Aragó. Barcelona

S’han fet espais esportius, on s’ha pogut jugar a tennis taula i a futbol, espais culturals, amb música de piano i sketching, espais on la canalla ha pogut tenir un primer contacte amb el món del circ, demostracions de patins en línia, i així fins moltes activitats populars i socials.


Ha sigut molt curiós circular a peu i en bicicleta per un carrer on passen uns 65000 cotxes diaris. I la gent ha respost, ha fet seu el carrer, i sembla ser que aixó és repetirà un cop al mes a aquest carrer i a d’altres, com la Via Laietana, el carrer Creu Coberta, el Carrer Gran de Gràcia (aquest ja porta algunes sessions a l’esquena).

Benvingudes siguin aquestes iniciatives, que demostren que el cotxe a la ciutat és més una nosa que un benefici, a la majoria de casos particulars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *