Fotografia, silenci i imaginació

Avui, avui diumenge 22 de desembre (i amb unes temperatures excepcionalment altes per l’època, tenint en compte que fa poques hores hem entrat a l’hivern astronómic) he llegit un article – Exposeu les criatures al cinema mut – on l’autor – Àlex Gutiérrez explicava que als nens no els hi fa falta que el cinema tingui àudio de veu per entendre la pel·lícula, amb la imatge li és suficient, només activant la seva imaginació. En fotografia, passa quelcom similar. No fan falta ni explicacions (o no haurien d’haver-hi explicacions addicionals), amb la contemplació de la imatge ha de ser suficient, cadascú ha de treure les seves conclusions, o si volem dir-ho d’una manera més simple, gaudir en silenci de la imatge.

Placa Fotovoltàica. Fòrum. Barcelona

Deixa un comentari