Barcelona

Caminar sense rumb, sense cap pretensió gràfica, dóna algunes imatges que es poden incloure pel record històric, fotogràfic…

Edifici Mnac i Rajos. Des de les Fonts de Montjuïc
Porta Principal de Sant Maria del Mar. El Born. Barcelona
Aprenent percusió.
Aprenent percussió. Barri de Gràcia. Gener 2022

Aquesta imatge pertany al barri de Gràcia. Desconec exactament quin es el grup de Diables, lo bonic d’aquesta situació, és que es dóna als propers joves unes eines que complementen artísticament la realitat que tindran, tot cada vegada més digital i menys manual.

La següent fotografia ens porta a un món més per a adults, una trobada d’una classe social més elitista, i que per la realitat de la ciutat i de la economia, alguns no ens ho podem permetre. El segon punt de vista és que l’Hotel Casa Fuster està catalogat com a Monument, i són espais que històricament diuen molt de la ciutat de Barcelona, en aquest cas.

Hotel Casa Fuster. Gener 2022
Hotel Casa Fuster. Gener 2022
Vista des de la passera del Maremàgnum.
Barcelona i el Seu Port Vell. La Torre del Rellotge, La Torre d’Altamar i l’Hotel W.
Casa Batlló. Passeig de Gràcia nº 43. Barcelona
Casa Batlló. Passeig de Gràcia nº 43. Barcelona