Estil Vintage i Pinup Gil elvgren Retrats Sensualitat

Retrats Vintage

Gil Elvgren té tota la culpa que jo hagi fet aquestes imatges. Aquest dibuixant tant prolífic ha sigut el que m’ha fet entrar de ple a la fotografia Pinup i Vintage. I han vingut per quedar-se. De tots els retrats que fet durant la meva vida fotogràfica, els que m’han donat més alegria han sigut els retrats Pinup: tan seductors, tan picants, tan vius en essència…

També tinc que agraïr a les noies Pinup que tan desinteressadament i amb estima han participat dins de les meves “bogeries” fotogràfiques. El resultat destaca: han sigut dies, setmanes, mesos de treball, d’exposicions, de muntar i desmuntar fotografies. I serveixi aquesta petita entrada al bloc per agrair a tothom qui d’una manera o altra ha participat.

Air America Radio. Model: Irene Valencia
Air America Radio. Model: Irene Valencia
Sweet Dreams. Model: Mystica Noemí
Model: Mystica Noemí
Jelco, for a good point of view. Model: Mystica Noemí
Model: Mystica Noemí
Little Tone. Model: Olga Molina
Model: Olga Molina
Sensual Soul. Model: Valeria
Sensual Soul. Model: Valeria